628 163 164

Menú
 24H-maxima-profesionalidad 24H-el-mejor-servicio 24H-verdaderos-especialistas
 Los cerrajeros urgentes en Cerrajeros 24H nos esforzamos por entregar un servicio de cerrajería profesional y de calidad a todos nuestros clientes. Siempre encontrará un cerrajero en Barcelona preparado para atenderle en cualquier momento, con las máximas garantías y los precios más ajustados.  Somos especialistas en abrir puertas sin romper la cerradura, cambiar bombines de seguridad y puertas blindadas en Barcelona y pueblos de la provincia. 

Serrallers Barcelona 24hrs - Económics

canvi de bombins 24 hores

Serrallers Barcelona

Serrallers a Barcelona servei d'urgències 24hrs

 

628 163 164

 

Serrallers Barcelona 24hrs económics en obertura de portes

Serrallers Barcelona de 24 hores li presenta un servei de serralleria econòmic al que podrà trobar des de els serveis típics de la serralleria de barri com l'obertura de portes, substitucions de bombins de seguretat i panys, fins als més sofisticats tancaments elèctrics.

Serrallers de Barcelona li presenta un servei de serralleria econòmic al que podrà trobar des-de els serveis usuals de la serralleria de barri així com l'obertura de portes , canvis de bombin i panys fins i tot els més sofisticats tancaments elèctrics.

El nostre servei de serralleria 24 hores a Barcelona és realment economic i en cas de trobar que s'ha quedat fora de casa o ha perdut les claus, en menys de 20 minuts, des de la trucada, un tècnic li atendra allà on vostè es trovi.

Comptem amb un servei d'assistència immediata en cas de robatori o urgències d'aquet tipus i sempre li entreguem una factura oficial amb els detalls i observacions del treball realitzat per a la seva comoditat en cas de tenir que presentar-la.

Descobreixi amb Serrallers de Barcelona un nou mon en seguretat i protecció pel seu habitatge i local. Obtingui un descompte del 10% real en la seva factura en qualsevol dels nostres treballs, confiì en els experts de Serrallers Barcelona i en la seva seguretat i gaudeixi del seu temps lliure.

Posem la nostra major dedicació a l'hora de realitzar el nostre treball,cuidem els detalls per poder oferir a cada una de les nostres feines el màxim que es pot esperar en una tasca d'aquestes caracteristiques, seguretat i qualitat al 100%.

 

 

substitució de bombin 24 hores a Barcelona

 

Serrallers Barcelona Canvia el seu Bombin 

 

A Serrallers Barcelona som especialistes en la Instal-lació de panys d'alta seguretat i comptem amb el millor de les millors marques del mercat per a tot tipus d'arranjaments en tancaments antics i models descatalogats que encara Segueixen en ús en habitatges i locals comercials de la ciutat i pobles de l'extraradi.

A Serrallers Barcelona som grans coneixedors de les formes en què actuen els lladres,i de la mateixa manera que un antivirus s'ha d'actualitzar en un ordinador per prevenir atacs maliciosos, succeeix el mateix amb les panys,s'han d'actualitzar passats uns anys ja que els lladres aprofiten vulnerabilitats descobertes amb el pas dels anys.

Els nostres pressupostos sempre son gratuïts i deixem per escrit per deixar constància d'aquet fet. Realitzem una valoració de la seguretat al seu habitatge o local comercial i li recomanem les modificacions o substitucions possibles a realitzar per ha optimitzar la seguretat i prevenir possibles manipulacions alienes .

Comptem amb bombins TESA, SIDESE, FICHET, MOTTURA, CISA, ARCAS SOLER, EZCURRA, ARCU, AZBE, JIS, TOVER, etc per ha tot tipus de canvi i substitucions. Truqui'ns ara i consulti amb nosaltres per ha qualsevol pregunta al respecte.

 

 

canvi de panys de seguretat

 

Serrallers Barcelona Panys de Seguretat

 

 Recordi que només especialistes qualificats poden oferir les màximes garanties per ha una Instal-lació d'aquestes característiques i el fer-ho amb nosaltres sera l'opció més recomanable i garantida per experts.

Som Grans coneixedors de tot el relacionat amb portes blindades ARCU, SIDESE, TESA, SECURITESA, EZCURRA i tancaments especialitzats en portes cuirassades del tipus DIERRE, MOTTURA i FICHET i models de gamma reforçada.

El nostres estàndards de qualitat son supervisats exhaustivament frequentment i es això mateix el que ens manté a l'avantguarda de les serralleries d'urgències a Barcelona,ja que únicament aquells que compten amb el millor poden ser els davanters a cada sector.

A Serrallers Barcelona sempre garantim els nostres muntatges per escrit i atenem qualsevol avaria o mal funcionament el mateix dia i sense cap tipus de recàrreg pels nostres clients durant aquest temps.

 

 

 

 

Som serrallers autònoms y el tractament es directe, sense intermediaris.

 

 

Telèfon: 658 864 910

 

 

CerrajeroPRO - Serralleria a Barcelona

Disponemos de los mejores cerrajeros y trabajamos con primeras marcas: 
m1-fichet    m2-sidese    cambiar cerradura Mottura   cambiar cerradura Mult-T-lock   cambiar cerradura Tesa   cambiar cerradura Cisa   Cambio Cerraduras ARCU cambiar cerradura Securitesa Google_plus 
... además de una amplia gama de productos de cerrajería.